Vali Canalp’tan kadınlar günü mesajı

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Gündem Yayın: 07 Mart 2023 - Salı - Güncelleme: 07.03.2023 16:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Takip EtGoogle News

Vali Canalp, mesajlıda, “Günümüzde kadınlarımız, eğitimden bilime, siyasetten sanata, ekonomik alandan, kamu yönetimine kadar her alanda üstün başarılar elde etmiştir. Son yıllarda da kadın erkek fırsat eşitliğinin pekiştirilmesi ve kadın haklarının geliştirilmesi konusunda önemli adımlar atılmıştır. Kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda hukuki ve sosyal alanda etkili çalışmalarımız yürütülmektedir. Bu kapsamda kamu kurumları, üniversiteler ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte bu önemli toplumsal sorunla mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle; başta aile olmak üzere toplumun her katmanında en önemli yapı taşı olan, hayatımızın her anını daha özel kılarak güzelleştiren, dünyamızı daha yaşanılası hale getiren tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.