YAŞAR,”HALKIMIZ BİZE BİR KREDİ AÇTI”

CHP PM üyesi Hüseyin Yaşar, “Halkımız bize bir kredi açtı, biz de bu krediyi halkımıza hizmet olarak kullanacağız,” dedi.

Siyaset Yayın: 05 Mayıs 2024 - Pazar - Güncelleme: 05.05.2024 14:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

CHP Batman İl Başkanlığı bir kafede yerel ve Ulusal Basın mensupları ile bir araya gelerek süreçle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Toplantıya CHP PM üyesi Hüseyin Yaşar, CHP Batman il Başkanı Adnan Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Hasan Sünük,  Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Tekin ve partililer katıldı.

Burada konuşan CHP PM üyesi Hüseyin Yaşar, “ 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden sonra partimiz Türkiye’de birinci oldu. Hedefimiz önümüzdeki seçimlerde Batman’da AK Partinin kazanmış olduğu iki milletvekilliğini geri almak. Halkımız bize bir kredi açtı, biz de bu krediyi halkımıza hizmet olarak kullanacağız. Türkiye’de Cumhuriyet Halk Partisinde yaşanan değişim, ilk seçimde Cumhuriyet Halk Partisini birinci parti yapmıştır.   Sayın genel başkanlığımızın cumhurbaşkanıyla görüşmesi, Türkiye’deki bu kutuplaşmayı olumlu yönde etkilemiştir. Genel başkanımız görüşmelerde, hükümete ve cumhurbaşkanına Türkiye’nin önemli meselelerinin çözümü konusunda katkı sunacaklarını iletmişlerdir” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.