YERLİ VE YABANCI TURİSTLERİ AĞIRLAYAN OTEL

Batman’da 4 yıl önce yapılan, 3 yıldızlı otel olarak hizmet veren ve 9 kattan oluşan Otel Zeki, 74 oda, 15 lüks süit oda geniş kahvaltı salonu, çok amaçlı toplantı salonu yanı sıra deneyimli kadrosuyla ilimize şehir dışından gelen misafirleri ağırlamakta.

Kültür Yayın: 28 Ağustos 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 28.08.2024 14:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Takip EtGoogle News

 

4 yıl önce 3 yıldızlı Otel olarak Atatürk Bulvarı’ndaki Batman Belediyesi sarayı karşısında kaliteden ödün vermeden hizmet veren ve 9 kattan oluşan Otel Zeki, 4 yıldır ilimize gelen birçok misafire 7/ 24 saat hizmet vermekte.

Otelin yönetim kurulu başkanı Yusuf Özperk ve otel müdürü Gülşin Özperk : “Otelimiz Geniş oda ve konforlu odalarıyla Yerli ve yabancı gelen misafirleri en iyi şekilde ağırlamaktayız. Otelimiz 3 yıldızlı olup lüks oda ve süit odalarımız mevcut, çok amaçlı toplantı salonumuz, kahvaltı salonumuz, açık büfe, açık ve kapalı oto parkımız yanı sıra birçok hizmeti sınırsız yapmaktayız.

Otelimizde ağırladığımız Yerli ve yabancı gelen turistleri tarihi Zenginliğe sahip olan Hasankeyf’in görmeleri içinde ayrıca turlar düzenliyoruz,” dediler.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.