Bebeklere yaşam desteği

Bebeklere yaşam desteği

Gündem Yayın: 18 Haziran 2023 - Pazar - Güncelleme: 18.06.2023 11:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Belediyesi, tarafından başlatılan ve anne adayları tarafından oldukça beğenilen ‘Anneye Süt Bebeğe Can’ projesine Özel Batman Yaşam Hastanesi’nden destek geldi.

Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Özel Batman Yaşam Hastanesi yöneticilerini makamında kabul etti.

Batman Belediyesi, tarafından başlatılan ve anne adayları tarafından oldukça beğenilen ‘Anneye Süt Bebeğe Can’ projesine, Özel Batman Yaşam Hastanesi’nden destek geldi.

Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Özel Batman Yaşam Hastanesi Genel Müdürü Burhan Dinç ve Kurumsal Pazarlama Müdürü Seda Ağar’a ‘Anneye Süt Bebeğe Can’ projesine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Gerçekleştirilen projeye katkı sağlamak amacıyla Özel Batman Yaşam Hastanesi, annelere ulaştırılmak üzere Batman Belediyesi’ne katkı sağlayacaklarını ifade etti.

Batman Belediyesi, Ziya Gökalp Mahallesi’nde bulunan Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Sağlık Merkezi’nde ebe nezaretinde gebe takip süreci ile ‘Hoş Geldin Bebek’ seti dağıtılırken, diğer yandan da sağlık takibinde bulunan tüm anne adaylarına süt dağıtıyor.  Yaşam Hastanesi’nden yapılan destek sayesinde süt dağıtımına devam edilecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.