BU ÇORBANIN LEZZETİ BAŞKA

Batman’da uzun yıllardır hizmet veren şampiyon nohutlu etli pilav ustalarından Sabahattin Billur' da nohutlu etli pilavın yanı sıra zaman zaman çorba siparişlerini çok alıyoruz.

Yaşam Yayın: 24 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 24.04.2024 14:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

Yıllardır 3 kalemde iddialı olan Batman’ın en gözde mekanı Şampiyon nohutlu etli pilav' da zaman zaman çorba kuyruğu da oluşuyor. Sabahları erken saatte sıcak bir çorba için Sabahattin Usta'nın yolunu tutanlar, masaların dolu olması üzerine bir süre ayakta bekliyor.  Yılların deneyimi ustası Sabahattin Billur “Yıllardır müşterilerimize dört kalemde hizmet veriyoruz. Bu yemeklerin kalitesinden de ödün vermedik. Bazen oluşan kalabalıktan ayakta kalan müşterilerimizden de özür diliyoruz. Sabahattin ustaya özgü çorba, nohutlu etli pilav, kuru fasulyemizi  tadan bir daha tatmak istiyor.  Çorba 40 TL, nohutlu etli pilav fiyatı 70 TL, üç çeşit yemek 90 TL” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.