Babacan Batman’da Kılıçdaroğlu’na destek istedi

Babacan Batman’da Kılıçdaroğlu’na destek istedi

Siyaset Yayın: 23 Nisan 2023 - Pazar - Güncelleme: 23.04.2023 14:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Beraberindeki geniş bir heyet ile Batman'a gelen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Batman seçim koordinasyon merkezini ziyaret etti.

Turgut Özal Bulvarı'nda bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi'nde konuşan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan,  "Bu seçim doğudan batıda, kuzeyden güneye tüm Türkiye kazanacak. Bu seçime tek bir oyun dahi zayi olmaması için tek liste ile giriyoruz. Tüm Türkiye'de hep beraber ortak listelerde birleşe birleşe kazanacağız. Bu seçimi referandum olarak görmeliyiz. Bütün kaderimizi etkileyecek bir referandum olacak bu seçim. Otoriterlik mi, demokrasi mi? Tek akıl mı ortak akıl mı? Kriz mi huzur mu? Baskı mı özgürlük mü? Keyfilik mi hukuk mu? Kayyumlar mı yoksa seçtiğiniz oylarla göreve gelenler mi? 14 Mayıs aynı zamanda tüm bunları seçeceğimiz bir gün olacak. 14 Mayıs'ta karşınıza 2 sandık gelecek. İnşallah ilk sandıkta Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu açık ara seçimi kazanacak. İkinci sandıkta da meclis seçimi var. İnşallah Millet İttifakı olarak çoğunluğu kazanacağız" dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.