KEDİ KURTARAN İTFAİYE EKİPLERİNE ALKIŞ

KEDİ KURTARAN İTFAİYE EKİPLERİNE ALKIŞ

Asayiş Yayın: 27 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 27.09.2023 12:08:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Takip EtGoogle News

KEDİ KURTARAN İTFAİYE EKİPLERİNE ALKIŞ

Her türlü Yangına, kedi, köpek ve buna benzer bir çok olaylara Hızır gibi yetişen Batman Belediyesine ait itfaiye ekipleri bu kez Aydınlık evler mahallesinde evin penceresine ait demir korkuluğunda mahsur kalan kediyi kurtardılar.

Olay Batman Aydınlık evler mahallesi 1207 sok No 13 ‘te meydana geldi. Bir evin penceresine ait demir korkuluklarına kedi takıldı. Miyavlayarak kedinin sesini duyan ev sahipleri kendi imkânlarıyla kediyi sıkıştığı yerden çıkarmak istediler başarısız olunca bu kez Batman Belediyesine ait itfaiye ekiplerine haber verildi. kısa sürede olay yerine gelen ekipler kedinin sıkıştığı yerden çıkartıldı. Saatlerce mahsur kalıp aç kalan kediye ekipler ciğer verip doğaya saldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.