DEVA BATMAN İL BAŞKANI YILMAZ 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

DEVA BATMAN İL BAŞKANI YILMAZ 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Gündem Yayın: 09 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 09.01.2024 14:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

 

10 Ocak Çalışan Gazetecilerle ilgili mesaj yayınlayan Deva Batman İl başkanı Şeymus Yılmaz ,”Toplumsal değerlere saygılı, kişi hak ve özgürlüklerini koruyup gözetmeyi temel görev kabul ederek kamuoyunun doğru ve tarafsız haber alma ihtiyacını karşılayan basın çalışanları, düşünceyi ifade ve güçlü bir toplum düzeninin en etkili aracı konumundadır.

Önemli sorumluluklar üstlenen basın mensuplarımız, toplumsal bilinçlenmeye büyük katkılar sunmakla beraber demokrasi standartlarının yükseltilmesinde de önemli bir görevi yerine getirmektedir. Sorumluluk duygusuyla günün her saatinde haber peşinde koşarak her türlü zorlu koşullarda halkı doğru bilgiye ulaştıran Batman ‘da görev yapan yerel ve ulusal basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en iyi dileklerimle kutluyor, tüm basın çalışanlarımıza sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum,” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.