Sıcaktan bunalan vatandaş böyle serinledi

Sıcaktan bunalan vatandaş böyle serinledi

Gündem Yayın: 24 Temmuz 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 24.07.2023 14:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Takip EtGoogle News

Hava sıcaklığının 47 derece ulaştığı Batman’da sıcaktan bulanan bir esnaf kafasına döktüğü su kovasıyla serinlemeye çalıştı.

Bunaltıcı sıcakların boy gösterdiği Batman’da vatandaşlar serinlemek için farklı yöntemler deniyor. Kimi vatandaşlar havuzlarda veya Batman Çayında serinlerken kimisi de çalıştığı iş yerinde başına döktüğü sularla serinlemeye çalıştı. Batman’da 20 yıldır çay işletmeciliği yapan Medeni Filiz,47 dereceyi bulan sıcaklıktan korunmak için sık sık kafasına su kovasıyla su dökerek serinliyor.

20 yıldır Batman’da çay işletmeciliği yapan Medeni Filiz,” son 20 günde artan sıcaklar bizleri bunalttı, 20 yıldır Batman Japon pasajı arkasında çay işletmeciliği yapıyorum mesleğim gereğince sürekli ayakta koşturuyorum o nedenle terliyorum terleyince de başıma bir kova su dökerek serinliyorum,” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.