Belediye’den toplu nikah şöleni

Belediye’den toplu nikah şöleni

Gündem Yayın: 11 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 11.02.2024 13:13:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Aile müessesine verdiği öneme dikkat çeken Batman Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Batman il sınırları içinde ikamet eden genç çiftler için Toplu Nikah Şöleni hazırlıyor.

100 BİN TL DEĞERİNDE ÇEYİZ DESTEĞİ

Batman Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü sosyal sorumluluk kapsamında gerçekleştirdiği, çölyak hastalarına glütensiz gıda desteği, sünnet şöleni, ücretsiz ekmek, anasınıfı öğrencilerine kahvaltı, evbakım ve onarımı, engelli bireylere tekerlekli sandalye, üniversite öğrencilerine yemek desteği gibi projelerine bir yenisini daha ekledi.

100 ÇİFT TOPLU NİKAH ŞÖLENİ İLE DÜNYA EVİNE GİRECEK

Birçok çiftin aynı anda ve aynı törenle evlendirileceği toplu nikah töreni ile yeni hayatlar kurulacak. Evlenecek çiftlere maddi ve manevi destek sağlayacak olan Batman Belediyesi, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel 100 çiftin toplu nikahını kıyarak 100 bin TL değerinde destek sağlayacak. Toplu nikah töreninde 100 çifte; içerisinde bulaşık makinesi, buzdolabı, çamaşır makinesi ve fırın gibi hediyelerin olduğu 15 parçadan oluşan çeyiz paketi verecek.  

BAŞVURULAR BAŞLADI

Başvurular 08 – 23 Şubat tarihleri arasında, Batman Belediyesi Sosyal Yardım İşleri ve Yazı İşleri Müdürlüğüne saat 08.00 ile 17.00 arasında yapılacak ve 8 Mart 2024 tarihinde ise toplu nikah töreni gerçekleşecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.