Yaşam hastanesi ilk bebeklerini kaybeden ailenin umudu oldu

Yaşam Hastanesi Bir Mucizeye Daha Ev Sahipliği Yaptı

Sağlık Yayın: 14 Nisan 2023 - Cuma - Güncelleme: 14.04.2023 12:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Takip EtGoogle News

Rahim ağzı yetmezliği nedeniyle ilk bebeğini kaybeden aile, ikinci bebeklerini Yaşam Hastanesi ve Op. Dr. Güneş Uzun sayesinde sağlıkla kucağına aldı.

Fatma ve Yusuf Demir çifti 3 yıllık evliyken, anne Fatma ilk bebeklerine hamile kaldı. Henüz 17’inci haftadayken anne Fatma ilk bebeğini düşürdü. Uzun bir arayışın ardından Yaşam Hastanesi’ne ve Op. Dr. Güneş Uzun’a güvenen Demir ailesi, ikinci gebeliğin 12’inci haftasında Yaşam Hastanesi’ne geldi.

Anne Fatma’ya ilk olarak servikal yetmezlik (rahim ağzı yetmezliği)  tanısı konuldu ve Servikal Serklaj operasyonu yapıldı.  Hastanede yatarak 72 gün erken doğum tehdidi tedavisi alan anne Fatma,  Op. Dr. Güneş Uzun tarafından yakından takip edildi. Tüm bu zorlu süreçleri Yaşam Hastanesi’nin konforunda ve güveninde geçirdiği için mutlu olduğunu belirten anne Fatma, oğlu Alparslan Demir’i sağlıkla kucağına aldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.