“ZARAR EDİYORUZ”

“ZARAR EDİYORUZ”

Ekonomi Yayın: 09 Ekim 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 09.10.2023 12:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Otobüsçüler Dernek başkan yardımcısı Selim Karataş, artan yakıt malıyetlerinden dolayı her gecen gün zarar ettiklerini söyledi. Karataş, başta Batman Valisi Ekrem Canalp ve siyasi partilere seslenerek kendilerine destek olmalarını istedi.

Batman Şehirlerarası Otogarı en hareketsiz günlerini yaşıyor. Batman'dan Türkiye'nin birçok iline sefer yapan Batman otobüs firmaları, yolcu olmaması nedeniyle sıkıntılı günler geçiriyor.

“ZARAR EDİYORUZ”

Konuyla ilgili gazetemize bilgi veren Batman Otobüsçüler Dernek başkan yardımcısı Selim Karataş “Son zamanlarda akaryakıta gelen zamlar,  Artan maliyetler, otobanlar, köprü geçişleri ve gişe giderleri karşısında zor günlerden geçiyoruz. Ama Her şeye rağmen seferlerimize devam etmekteyiz. Vatandaşlarımızı mağdur etmemek için hizmetimize devam ediyoruz şu an birçok otobüs firmaları zarar etmekte'' dedi.

“SESİMİZE SES OLUN”

Batman otobüs firmaları, her geçen gün sıkıntılar yaşadıklarını belirten Karataş, “ bir otobüsün sıfırı 15 milyon lira her en çok bizi etkileyen akaryakıt ve havayolları çünkü  Havayolları ötv vergisinden muaf  ve  insanlar havayollarını daha fazla tercih ediyor. Şoför ve muavinlerin zaman zaman ücretlerini bile karşılayamaz durama geldik,  ben buradan Başta sayın valimiz Ekrem Canalp, Batman Milletvekilleri, ne ve il başkanına sesleniyorum lütfen sesimize ses olun bizim sorunlarımıza çözüm bulun, aksi taktirde her geçen gün zarar üstüne zarar etmekteyiz ” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.