Batman Milletvekili Adayı Ramanlı: Herkesin vekili olacağız

Batman Milletvekili Adayı Ramanlı: Herkesin vekili olacağız

Siyaset Yayın: 30 Nisan 2023 - Pazar - Güncelleme: 30.04.2023 12:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Beşiri ilçe belediye Başkanı ve muhtarla buluştuğu kahvaltı programında bir konuşma yapan Batman Milletvekili Adayı Serkan Ramanlı, ulaşılabilir vekiller olacaklarını söyledi.

Beşiri’de muhtarlarla buluşma etkinliğinde konuşan HÜDA PAR Sözcüsü ve AK Parti Milletvekili Adayı Serkan Ramanlı yaptığı konuşmada, milletvekili genel seçimlerinde Batman’ın makus talihini değiştireceklerini, Batman’ın hizmet almayan bir görüntüden kurtulacağını söyledi.

Bazı ziyaret ve açılışlarda bulunmak için Batman’ı ziyaret etti. Yapıcıoğlu, iki gün sürecek ziyaretinin ilk durağı Beşiri’de, ilçenin muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltılı toplantıya muhtarların yansıra Milletvekili Adayı Serkan Ramanlı, Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulut, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Eyüp Yanaç, HÜDA PAR il ve Beşiri ilçe teşkilatı yetkilileri ile basın mensupları katıldı.

"Batman Türkiye'de damgasını vuracaktır"

Ramanlı, "14 Mayıs'ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçiminde bugüne kadar çok farklı alanlardaki hizmetleriyle göz dolduran ve bizlere umut aşılayan ve geleceğimiz içinde aydınlık yarınların güvencesi olmaya aday olan sayın cumhurbaşkanımıza desteğimizi bir kez daha yeniliyoruz. İkinci olarak milletvekili genel seçimlerinde Batman'ımızın makûs talihini de değiştireceğiz. Artık Türkiye'de Batman hizmet almayan, muhalefetin muhalefetliğine aday olmakla mahkûm kılınan bir görüntüden inşallah kurtulacaktır. Bizim ceht ve gayretimiz sandıktan alacağımız neticeyle inşallah Batman Türkiye'de damgasını vuracaktır."

"14 Mayıs göstereceğimiz tercihin de ilk adımı olacaktır"

Batman'a hak ettiği hizmeti kazandıracaklarını belirten Ramanlı, "Zaman zaman ifade ediyoruz; yerel olmadan evrensel olunmaz. Türkiye'nin kronik sorunları var. Çözüm bekleyen pek çok sorun alanları var. Bunları elbette ki çözmeliyiz. Ama en az onun kadar değerli olan Batman'ımıza hak ettiği hizmeti getirmektir. Bugüne kadar yapılanlara da yapanlara da teşekkür ediyoruz. Ama bundan sonra daha iyi hizmetlerin Batman'a kazandırılması için de bir çaba göstermemiz, bir irade göstermemiz ve bu konuda bir tercihte bulunmamız gerekiyor. 14 Mayıs göstereceğimiz tercihin de ilk adımı olacaktır." ifadelerini kullandı.

"Herkes bize ulaşabilecek"

Kendilerine oy verenlerin olduğu vermeyenlerinde milletvekilleri olacaklarını ifade eden Ramanlı, "İnşallah en az üç milletvekilimizi Batman'dan Cumhur İttifakı saflarından tercih etmek suretiyle Batman'a kazandırma hedefindeyiz ve hak ettiği hizmetleri ve daha da fazlasını kazandırmak için var gücümüzle çalışacağız. Bizler Ak Parti listelerinden milletvekili olan bütün aday arkadaşlarımız adına ifade ediyorum; ulaşılabilir bir vekil profili çizeceğiz. Herkes bize ulaşabilecek. Bize oy vermiş olsun olmamış olsun seçildiğimiz günden itibaren bütün bir Batman'ın vekili olacağımıza söz veriyor ve sorunları birlikte çözeceğiz. Hep birlikte daha hizmetleri Batman'a kazandıracağız." dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.