12 köyün içme suyu sorunu giderildi

12 köyün içme suyu sorunu giderildi

Gündem Yayın: 14 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 14.09.2023 17:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman’a bağlı tarihi Hasankeyf ilçesine bağlı 22 köye İl Genel Meclisi ile Özel İdare ve kaymakamlık tarafından her türlü hizmet verildi.

Batman’ın Hasankeyf ilçesine bağlı 22 tane köye 4 yıl içerisinde yapılan hizmetler, 40 bin metre kare parke taşı döşendi, 20 kilometre asfalt yol yapıldı, 4 köye sondaj kuyusu açıldı, 8 köye kanalizasyon şebekesi ve 12 köyün içme suyu sorunu giderildi. Hasankeyf ilçesine bağlı 22 köyün tamamına alt yapı üst yapı olmak üzere köylere asfalt yol, beton yol, su parke taşı kanalizasyon gibi hizmetleri köylere götürdü. Hasankeyf AK parti ilçe meclis üyesi Ömer Güzel “Köy halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda talep edilen ne varsa bunları kendi aramızda istişare ederek en uyumlu bir şekilde tüm köy muhtarlarımızla birlikte hareket ederek köylerimizin huzuru ve refahı için, elimizden gelen çalışmaları yapıyoruz ve yapmaya devem edeceğiz.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.