Gençler Erzurum’a uğurlandı

Gençler Erzurum’a uğurlandı

Eğitim Yayın: 18 Temmuz 2023 - Salı - Güncelleme: 18.07.2023 15:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Takip EtGoogle News

Gençlik ve Spor Bakanlığının ‘Biz Anadolu’yuz’ Projesi kapsamında, Batman’dan 18-22 yaş arası gençler, Erzurum’a uğurlandı.

18-21 Temmuz 2023 tarihleri arasında Erzurum’u görme ve tanıma fırsatı bulacak olan gençleri uğurlayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, güzel anılar biriktirmeleri temennisinde bulundu. Batman’dan Erzurum’a 40 genci uğurladıklarını belirten İl Müdürü Özperk; “Erzurum farklı ve tarihi bir kentimizdir. Gençlerimiz 3 gün boyunca gönüllerince gezip, tarihi yerleri görme fırsatı bulacaklardır. Bu tür gezi programlarında kendilerine olan tavsiyem bol bol anı biriktirmeleridir. Bunun yanı sıra birlikte Erzurum’a gidecek olan gençlerimizde yeni dostluklar edinmiş olacaklardır.  Hepsinin kazasız belasız gidip gelmesini Allah’tan niyaz ediyorum. Yolunuz açık olsun.” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.