Gelecek Parti İl Başkanı Polat aktif siyaseti bırakıyor

Partiden Başkan Polat ile ilgili açıklama

Siyaset Yayın: 04 Nisan 2023 - Salı - Güncelleme: 04.04.2023 13:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Ak Partide yıllarca yönetim kurulu üyeliği yapan daha sonra yeni yönetimle anlaşmayıp istifa eden, bir süre siyasetten uzaklaşan, ardından Ak Parti eski İl Başkanı Diyaeddin Uçar ile birlikte Gelecek Partisine geçip Batman İl Başkanı olan A. Baki Polat, aktif siyasete veda ediyor. Ağır bir beyin ameliyatı geçiren Polat, doktorların tavsiyesine uyup, aktif siyaseti bırakıyor. Geçtiğimiz günlerde Ankara Güven Hastanesinde 4 saatlik bir ameliyatla beyninde ki kitlenin çıkarıldığını ancak tedavinin sürdüğünü söyleyen hastane yetkilileri, Polat’ın uzun bir süre dinlenmesi gerektiğini söylediler. Ameliyat sonrası ilimize gelen Polat, daha önce uzun süre kaldığı Almanya’ya geri dönüp, tedavisini burada sürdüreceği belirtiliyor.

GELECEK PARTİ İL BAŞKANLIĞINDAN AÇIKLAMA

Başkan Polat'ın sağlık sorunları ile ilgili açıklama yapan Gelecek Partisi Batman İl Başkan Vekili İsmail Zengin, İl Başkanı Polat’ın Ankara’daki tedavisinin iyi geçtiğini ve Batman’a dönüp görevini sürdüreceğini belirtti.  Başkan Vekili Zengin, “Partimizin il Başkanı Abdülbaki Polat’ın Ankara’daki tedavisi iyi geçti. Önümüzdeki hafta başkanımız görevinin başında olacak” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.