Sera Organize Sanayi Bölgesi kurulacak

Sera Organize Sanayi Bölgesi kurulacak

Gündem Yayın: 12 Temmuz 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 12.07.2023 13:43:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Takip EtGoogle News

Batman’da kurulması planlanan Batman Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili toplantı, Vali Ekrem Canalp Başkanlığında ikinci toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıya; Vali Canalp’in yanı sıra, Vali Yardımcısı Kadir Kılıç, İl Tarım Müdürü Mehmet Aydın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri A. Kadir Özer, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü Muzaffer Özkan, Ziraat Odası Başkanı Nizamettin Aydiş, Batman Hal Komisyoncular Derneği Başkanı Abit Taymur ve İl Tarım Müdürlüğü bürokrasisi katıldı. Toplantıda; Batman’da kurulacak olan büyük ölçekli Sera Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili yapılan çalışmalar, Sera Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulacağı muhtemel alanlar ve gelinen aşamalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.