EŞBAŞKAN SÖNÜK: ÇİÇEK GÖNDERMEYİN AĞAÇ DİKİN

EŞBAŞKAN SÖNÜK: ÇİÇEK GÖNDERMEYİN AĞAÇ DİKİN

Yayın: 06 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 06.04.2024 23:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

Yerel seçimlerin ardından yeni görevine başlayan Batman Belediyesi Eşbaşkanı Gülüstan Sönük, tebrik amaçlı çiçek göndermek isteyen vatandaşlardan çiçek göndermek yerine uygun bir alana ağaç fidanı dikerek Batman’ın ekolojik dengesine katkıda bulunmalarını istedi.

Batman Belediyesi yeni Eşbaşkanı Gülüstan Sönük, tebrik ve kutlama için çiçek, çikolata ve hediye göndermek isteyen halkımızın, bunlar yerine ekolojiye destek amaçlı bahçelerinde, sokaklarında ya da en yakın fidan dikme alanlarına bir ağaç fidanı dikerek yeşil bir Batman'ı hep birlikte inşa etmek için farkındalık oluşturulmasına katkı sağlamalarını istedi.

Tebrik ve Kutlama amaçlı dikilecek her bir ağaç fidanı için şimdiden teşekkürlerini ileten Eşbaşkan Sönük, “Çevre bilincinin artması ve yeşilin korunması için Batman Belediyesi Eşbaşkanlığı olarak böyle bir karar aldık.  Çiçek göndermek yerine ağaç fidanı diken halkımızın bu örnek hareketlerini fotoğraflayarak ve sosyal medya hesaplarımızda bizi etiketleyerek bizimle paylaşmalarını arzu ediyoruz. Biz de Batman Belediyesi Eşbaşkanlığı olarak, fidan dikme fotoğraflarını peyderpey sosyal medya hesaplarımızda paylaşarak bu örnek hareketi onurlandırmayı düşünüyoruz” ifadelerinde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.