Okullarda şehit olan çocuklar için saygı duruşu

Okullarda şehit olan çocuklar için saygı duruşu

Gündem Yayın: 22 Ekim 2023 - Pazar - Güncelleme: 22.10.2023 13:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Takip EtGoogle News

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarında, başta çocuklar olmak üzere hayatını kaybedenler için Türkiye genelindeki okullarda bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Batman Anadolu Lisesi ve Batman TOBB Güzel Sanatlar Lisende düzenlenen bayrak töreni ve saygı duruşuna katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, öğretmen ve öğrencilerle Filistin’de hayatını kaybedenler için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. Millî Eğitim Bakanlığımızın ülke genelindeki tüm temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarındaki bayrak törenlerinde İsrail’in Gazze saldırılarında başta çocuklar olmak üzere hayatını kaybedenler için aldığı kararı uyarınca bugün okullarda düzenlenen törenlerde bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.