Otostop 'la bindiği araçta hayatını kaybetti

Batman - Kozluk yolunda patates yüklü kamyon şarampole yuvarlandı, kazada otostop yaparak araca binen vatandaş hayatını kaybederken 3 , vatandaş ise yaralandı.

Asayiş Yayın: 31 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 31.10.2023 17:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
Takip EtGoogle News
Alınan bilgilere göre, kaza Batman 'a bağlı Kozluk ilçesi yolunda meydana geldi.Kozluk istikametinden Batman yönüne gelmekte olan patates yüklü kamyoneti durduran Özgür Adlığ isimli vatandaş bindiği kamyonet kısa süre sonra sürücü kullandığı araç kontrolünü kaybederek şarampole yuvarlandı kazada otostop yaparak araca binen Özgür Adlığ, isimli talihsiz vatandaş hayatını kaybederken 3, vatandaş ise yaralandı.yaralılar Olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Jandarma, kazayla ilgili inceleme başlattı.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.