BESOB’tan faizsiz kredi açıklaması

BESOB’tan faizsiz kredi açıklaması

Gündem Yayın: 28 Aralık 2023 - Perşembe - Güncelleme: 28.12.2023 15:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Takip EtGoogle News

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Salih Kaplan sel felaketinde iş yerleri hasar gören Esnafa KOSGEB aracılığı ile sağlanacak faizsiz kredi desteği ile ilgili açıklama yaptı.

BESOB Başkanı Kaplan yaptığı açıklamada geçen ay İlimizde yaşanan sel felaketinde iş yerleri zarar gören esnaf ve sanatkarlara faizsiz kredi desteği sağlanacağını belirti. Sel felaketinde iş yerleri zarar gören ve hasar tespit komisyonu tarafından onaylanan zararları oranında, faizsiz krediden yararlanabileceklerini dile getiren BESOB Başkanı Kaplan, kredinin üst limiti 1 milyon TL olduğunu bir yıl ödemesiz 24 ay vadeli 6 taksit halinde geri ödeme yapılacağını belirtti. Başkan Kaplan, başvuru yapmadan önce KOSGEB'te kayıt yapılması, kaydı olanların da güncelleme işlemi yaptıktan sonra Ziraat bankası, ziraat katılım, Denizbank ve Halk bankasına başvuru yapabileceklerini açıkladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.