RAMANLI: “ANNELERİMİZ ÇOCUKLARINA, BİZ HALKIMIZA DÜŞKÜNÜZ”

RAMANLI: “ANNELERİMİZ ÇOCUKLARINA, BİZ HALKIMIZA DÜŞKÜNÜZ”

Siyaset Yayın: 14 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 14.03.2024 14:06:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

Seçim çalışması ve ziyaretlerini sürdüren HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, “Annelerimizin çocukları için duydukları endişe, bizim halkımıza hizmet konusunda duyduğumuz endişe gibidir. Onlar çocuklarına biz de halkımıza düşkünüz” dedi.

 

 

Çalışma ve ziyaretleri kapsamında halkın farklı kesimleriyle bir araya gelen HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, Meydan Mahallesi’nde kadınlar ile tandır başında ‘tandır sohbeti’ gerçekleştirdi. Kadınların özellikle çocuklarının eğitimi ve artan kötülüklerden dolayı endişelerini içeren soru ve sorunlarını dinleyen Ramanlı, eğitim ve ailenin korunması konusunda projeleri ve yapacakları ile ilgili bilgi vererek, neslin korunmasının parti olarak en çok önem verdikleri konulardan biri olduğunu söyledi.

Tandır sohbeti ile ilgili açıklama yapan Ramanlı şu ifadelere yer verdi:

“Meydan mahallesinin kadınları ile tandır önünde oturup muhabbet ettik. Dertlerini dinledik. Annelerimizin çocukları için duydukları endişe, bizim halkımıza hizmet konusunda duyduğumuz endişe gibidir. Onlar çocuklarına biz de halkımıza düşkünüz.”dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.