Vali Canalp’tan FAREX Tekstil’e ziyaret

Vali Canalp’tan FAREX Tekstil’e ziyaret

Yayın: 05 Mayıs 2024 - Pazar - Güncelleme: 05.05.2024 15:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

Batman Valisi Ekrem Canalp, birçok ünlü markaya ürün tedariki yapan, başta Avrupa ülkelerine olmak üzere Amerika’ya ihracat yapan Farex Tekstili ziyaret etti. Vali Canalp’ı tekstil sahibi İş İnsanı Halil Yaşar, TEKSİAD başkan yardımcı Ekrem Tüzün ve TEKSİAD yönetimi karşıladı.

VALİ CANALP TESİS HAKKINDA BİLGİ ALDI

İrmi Mahallesi’nde üretime başlayan ve 240 kişinin istihdam edildiği tesiste bu sayının 500’e çıkacağı belirtildi. Batman Valisi Ekrem Canalp: “Artık hiçbir Batmanlı, tarım işçisi olarak Batman’ın dışına çıkmak zorunda kalmayacak. İlimiz merkez İrmi Mahallesi’nde yeni üretime başlayan ve dünyanın ünlü markalarına penye tedariki yapan, 500 kişinin istihdam edileceği Farex Tekstil Fabrikasını ziyaret ettik. Ziyaret sırasında üretim tesisinin sahibi Halil Yaşar’dan üretim faaliyetleri hakkında bilgi aldık. Batmanımıza hayırlı olsun” dedi.

Vali Canalp’ın ziyaretinden dolayı teşekkür eden Tekstil sahibi Halil Yaşar, Tamamen ihracata çalışacaklarını, Batman’daki tesislerinde üretecekleri kadın-erkek-çocuk dış giyim ürünlerinin tamamını Avrupa’nın tüm ülkeleri ile Amerika’ya ihraç edeceklerini ve ülke ihracatına katkı sağlayacaklarını ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.