Nasıroğlu'ndan Batmanlılara teşekkür

Nasıroğlu'ndan Batmanlılara teşekkür

Siyaset Yayın: 28 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 28.03.2024 12:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Takip EtGoogle News

Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Batman Mitingi’nde yalnız bırakmayan tüm Batmanlılara teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Batman mitingini değerlendiren Nasıroğlu, alanı hınca hınç dolduran hemşehrilerine teşekkür etti.  Nasıroğlu, "Ramazan ayına rağmen kıymetli hemşerilerimiz sayın Cumhurbaşkanımızı büyük bir coşku ve heyecanla karşıladı. Alana sığmayan 50 bin vatandaşımızı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Batman her zamanki gibi kendine yakışanı yaparak Cumhurbaşkanını bağrına bastı. İnsanlarımızın oruçlu şekilde saatlerce miting alanında beklemesi aslında halkımızın Cumhurbaşkanımıza olan sevgisindendir. Bu miting bizlere de moral oldu. Mitinge katılan tüm vatandaşlarımıza, mitingin organizasyonunda görev alan tüm çalışanlara teşekkür ederim."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.