UÇAR "MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU VE ADAY CEYLAN BATMAN İÇİN BİR ŞANS

Eski AK Parti Batman İl Başkanı Diyaddin Uçar, AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan'ı desteklediğini söyledi.

Siyaset Yayın: 22 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 22.03.2024 21:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

 

 

 

2004-2005 yıllında AK Parti Batman İl Başkan yardımcılığı, aynı zamanda 10 yıl Merkez ilçe başkanlığı ve 2015 – 2017 yılında İl Başkanlığı yapan Diyaddin Uçar, uzun yıllardır aktif siyasetin içinde rol aldı.

 

Bir dost meclisinde karşılaştığımız eski siyasetçi Uçar, kendisiyle yaptığımız sohbette şunları söyledi,” Uzun yıllar AK Parti yönetiminde bulundum, benim için AK Parti çok önemli bir parti. 31 Mart yerel seçimlerde aday gösterilen AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan'ın kazanması halinde Batman için elinden gelen çabayı sarf edeceğini söyledi. 

 

 Ceylan’ın güzel projelerle Batman’a güzel hizmetler getireceğine inandığını kaydeden Uçar, ”Ak Parti Batman Milletvekilimiz Sayın Ferhat Nasıroğlu, Batman için büyük bir şans. Hem ekonomik yönden hem Batman’ın büyümesi kalkınması için özveriyle çalışmakta,” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.