MUHTAR ADAYI KAĞBA’DAN DEĞİŞİM ZAMANI

MUHTAR ADAYI KAĞBA’DAN DEĞİŞİM ZAMANI

Siyaset Yayın: 26 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 26.03.2024 11:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

31 Mart yerel seçimlere sayılı günler kala Pınarbaşı mahallesinin Muhtar aday Erkan Kağba, Mahallenin hizmetine talip olduğunu ve güçlü bir ekip ile mahallenin tüm sorunlarını gönüllülük esasına dayalı olarak çözmeye çalışacaklarını söylüyor.

 

Pınarbaşı mahalle muhtar adayı Erkan Kağba, "Baştacı kadınlarımıza E-ticaret eğitimi verip ücretsiz danışmanlık ve satış eğitimi vereceğiz. Evde ürettikleri el işi ve ev yemeklerini sergi, kermes gibi kısa süreli çalışmaları beklemeden hızlıca kazanca çevireceği yılın 12 ayı aile bütçesine katkıda bulunabilecekleri çalışma hayatına adapte edeceğiz. Yarınımız geleceğimiz olan tüm çocuk ve gençlerimize sosyal yaşam alanları inşa edeceğiz.  Mahallemize Ücretsiz WiFi - futbol, basketbol sahası gibi alanları kazandıracağız." Dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.