“YÜZBİNLER CİHAD ÖNDERİ HZ. MUHAMMED’İ TANIYACAK”

“YÜZBİNLER CİHAD ÖNDERİ HZ. MUHAMMED’İ TANIYACAK”

Yaşam Yayın: 15 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 15.04.2024 13:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü,  21 Nisan Pazar günü Saat 14.00’da yapılacak olan "Cihat Önderi Hazreti Muhammed" temalı Mevlid-i Nebi etkinliği öncesi basınla bir araya geldi. 

Batman Tertip Komitesi üyeleri Nurettin Teymur ve Veysi Günay ile birlikte açıklamalarda bulunan Peygamber Sevdalıları Vakfı Tanıtım ve Medya Başkanı Feyzi Aydın, Pazar günü otogar bitişiğindeki  mevlit a alanında yapılacak  Mevlid-i Nebi etkinliğine  tüm vatandaşları davet etti. 

Başkan Aydın, “Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’i anlama ve sünnetini yaşama adına yurdun farklı noktalarında etkinliklerin düzenleneceği kutlu bir mevsime girdik. Meydanlar Muhammedî sevda ile dolup taşacak, sevdalılar salâvat ve tekbirlerle yeri ve göğü inletecek. Yüzbinler cihad önderi Hz. Muhammed’i tanıyacak. Temamız Cihad'tır. Çünkü İslam âlemi, İslam ümmeti ve dünyanın diğer halkları despot, zalim güçlerin insafına mahkûm olmuşlardır. İnsanlık adalete, özgürlüğe, barış ve huzura susamış olup büyük bir arayış içindedir. Korumasız, sahipsiz, mazlum kadın ve çocukların gözleri bir kurtarıcı beklentisi içinde, kalpleri kurtuluş umuduyla çarpmaktadır. 
Kuşkusuz bu kurtarıcı Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi vesellem)'dir. Herkes O' nun rehberliğine teslim olmak zorundadır. 
Pazar günü etkinlik alanına Vatandaşlarımızın sorunsuz bir şekilde Etkinliğe gelebilmeleri için Batman’da 24 noktada ücretsiz araç kalkış noktaları belirlenerek etkinliğin afişine yazıldı. Etkinliğe vatandaşları getirmek için Batman’daki Otobüs, Minibüs, fermaları ve aracı olan Vatandaşlar yolcuları hayırlarına Etkinlik alanına taşıyacaklar. Tüm Peygamber Sevdalılarını, O'nun sünnetine bağlı tüm kardeşlerimizi, halkımızı erkek, kadın, genç, yaşlı, çocuk demeden yüz binler halinde meydanı, alanı doldurmaya davet ediyoruz” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.