DEM’den coşkulu seçim kutlaması

DEM’den coşkulu seçim kutlaması

Siyaset Yayın: 03 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 03.04.2024 14:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Halkların Demokrasi Partisi (DEM Parti) tarafından, parti il binası önünde ‘Batman Bizimdir’ temasıyla seçim kutlaması yapıldı.

Batman'da 31 Mart yerel seçimlerinde DEM Partisi’nin büyük bir farkla seçimi kazanması vesileyle,DEM tarafından coşkulu bir kutlama gerçekleştirildi. Yapılan seçim kutlaması etkinliğinde havai fişekler atıldı, coşkulu kitle halaylar çekerek seçim zaferini kutladı. Kalabalık bir kitlenin katılımı ile gerçekleşen seçim kutlamasına DEM Parti Batman Milletvekili Zeynep Oduncu, Batman Belediye Eş Başkanı Gülistan Sönük, DEM Parti İl Eş Başkanları Songül Korkmaz ve Mustafa Mesut Tekik, Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri ile sanatçılar katıldı.

‘DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR’

Coşkulu kalabalığa seslenen Batman Belediye Eşbaşkanı Gülistan Sönük, "Biz bu coşkunuzla başımız dik, gururluyuz, sizin de başınız dik olsun; Çünkü bu zafer sizin zaferinizdir. Yerden göğe kadar başınız dik olsun. Biz Batman'da gür bir sesle ve halkımızla beraber rekor kırdık. Bu rekor sizin rekorunuzdur. Bu zafer, bu başarı hepimiz için kutlu olsun. Biz artık yeni bir sürece girmiş bulunmaktayız. Belediyede de, yönetimde de yine beraber olacağız. Daha yapacak çok işimiz ve uzun bir yolumuz var. Tekrardan bu zafer herkes için, tüm bölge için kutlu olsun" diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.