KAYYIM BAŞKAN BATMANLILARDAN HELALLİK İSTEDİ

KAYYIM BAŞKAN BATMANLILARDAN HELALLİK İSTEDİ

Yayın: 03 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 03.04.2024 18:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

 

Batmam Vali Yardımcısı ve Belediyede kayyım olan Başkan yardımcısı Şükrü Alperen Göktaş Batmanlılardan helallik istedi.

Sosyal medya hesabından Kürtçe ve Türkçe bir mesaj yayımlayan Göktaş; “Bu süre zarfında gönlünü kırdığımız ve bir çayımızı ikram edemediğimiz tüm hemşehrimizden haklarını helal etmelerini istirham ederim” dedi.

Göktaş mesajında şunları söyledi: “Batman Belediyesi’ndeki görev süremiz bugün itibari ile sona ermiş bulunmaktadır.

Di nava du salê ku em li ser kar bûn di rêbertiya Waliyê me birêz Ekrem Canalp de ji bo pêşveçûna her du çavê me Batman'a me heta ji destê me hat em ji bo xizmetê xebitîn

 

Yine, Valimiz / Belediye Başkan V. Sayın Ekrem CANALP’ın liderliğinde Türkiye’de örneği olmayan örnek projeleri iki gözümüz Batman’a kazandırmak nasip oldu.

Şikir ji Xweda re ku her projeya me li textê reş nivîsî bi serfirazî me pêk anî

 

Bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla iki gözümüz Batman’a hizmet etmeye devam edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.

 

Bu süre zarfında gönlünü kırdığımız ve bir çayımızı ikram edemediğimiz tüm hemşehrimizden haklarını helal etmelerini istirham ederim.

 

Bir kusurumuz oldu ise affola..

Allahaısmarladık..

 

Rêmezana we bi xêr #Batman

Ser sereme û ser çaweme #Batman

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.