‘Oy ya da siyaset için yapmıyoruz’

‘Oy ya da siyaset için yapmıyoruz’

Siyaset Yayın: 22 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 22.03.2024 14:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Bir taraftan ev ziyaretleri, esnaf ziyaretleri bir yandan da saha çalışmalarına devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Batman İl Teşkilatı, iftar programlarına da hız kesmeden devam ediyor.

Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin ve ekibi, 2.sini düzenlediği “KARDEŞLİK SOFRASI” adı altında Cudi Mahallesinde tertiplediği iftar programlarında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Ev ziyaretleri, saha çalışmaları ve iftar programları kapsamında vatandaşla yakın temas kuran Başkan Çetin ve ekibi, bir an olsun durmuyor. Aynı zamanda, Başkan Çetin’in vatandaşlara bizzat kendi elleriyle yemek dağıtması, hizmet etmesi de şaşkınlık ve takdirle karşılandı.

Başkan Çetin ve Ekibinin Halk Buluşmaları Devam Ediyor

Birçok platformda, ekibini de halkla kucaklaştırmaya çalışan Çetin: ‘’ Tüm bunları, siyaset için oy için yaptığımızı sanmasınlar? Bir şehri, bir beldeyi, bir köyü gerçek anlamda yaşanabilir kılan ve güzelyapan orada yaşayan insanların samimiyetleri ve sıcaklığıdır. Bizim de bu halkın da sevgiye, şefkate, ilgiye dahası bizim birbirimize, birlik olmaya kucaklaşmaya ihtiyacımız var. Bizi, kadim halkımızla baş başa bıraksınlar artık. Onlar da siyasi ve projesiz kandırmaca rantlarına devam etsinler.’’ diyerek, fısıltı halinde dolaşan konuşmalara da cevap verdi. Ayrıca, ‘’Kardeşlik Sofrası’’ programının bir seçim çalışması olmadığını, evvela bir araya gelme gayesi güttüğünü de dile getirdi. Seçimden sonraki hafta da iftar programlarının devam edecek olması da bunun en büyük kanıtı olarak gösterildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.