15 Temmuz Şehitler Parkı açıldı

15 Temmuz Şehitler Parkı açıldı

Gündem Yayın: 20 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 20.03.2024 14:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Vali Ekrem Canalp ve Hanımefendi Dr. Ayten Canalp, Kozluk ilçe Kaymakamı Ekrem Güngör ve Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ile birlikte Batman Belediyesi tarafından bakım ve onarımı yapılarak çimlendirilen ve çocuk oyun grupları yerleştirilen Kozluk 15 Temmuz Şehitler Parkının açılışını gerçekleştirdi.

İFTAR PROGRAMINA KATILDI

Vali Ekrem Canalp, Hanımefendi Dr. Ayten Canalp ve Milletvekilimiz Ferhat Nasıroğlu ile birlikte Kozluk Kaymakamlığınca Kapalı Spor Salonunda düzenlenen İftar programında şehit aileleri, gaziler ve kamu görevlileriyle birlikte iftarını açtı.

KOZLUK MUTFAK AKADEMİSİ AÇILDI

Vali Ekrem Canalp, Hanımefendi Dr.Ayten Canalp ve Kaymakamımız Ekrem Güngör ile birlikte Kozluk Kaymakamlığı destekleriyle Kozluk Öğretmenevi bünyesinde kurulan Kozluk Mutfak Akademisinin açılışını gerçekleştirdi.

KÖPRÜBAŞI İLKOKULU AÇILDI

Vali Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, Kaymakam Ekrem Güngör  ile birlikte Kozluk’ta yapımı tamamlanan Köprübaşı ilkokulunun açılışını gerçekleştirdi. Daha sonra Vali Ekrem Canalp ve eşi Dr.Ayten Canalp, Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ile birlikte Kozluk’ta yapımı tamamlanan 100.Yıl özel eğitim uygulama okulunun açılışını gerçekleştirdi.

YÖRESEL YEMEKLER ÜRETİM TESİSLERİ AÇILDI

Vali Ekrem Canalp, Hanımefendi Dr.Ayten Canalp, Kaymakam Güngör ve Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ile birlikte Kozluk Hazo Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Yöresel Yemekler Üretim Tesislerinin açılışını gerçekleştirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.