Eski dostlar fasıl grubu 20 Nisan’da halk konseri verecek

Eski dostlar fasıl grubu 20 Nisan’da halk konseri verecek

Kültür Yayın: 16 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 16.04.2024 12:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Eski Dostlar Fasıl Grubu, 20 Nisan'da Batman Kültür Turizm Müdürlüğü'ne bağlı konferans salonunda halka açık konser verecek. 
30 kişilik ekipten oluşan Eski Dostlar Fasıl Grubu, yıllardır Batman'ın müziğine katkıda bulunuyor ve içinde eski ve yeni müzisyenler bulunuyor. Konser, 48. Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenecek ve Türk halk müziği korusu eşliğinde gerçekleşecek. Koro şefi Şehmus Tuncay, etkinlik öncesinde grup olarak hazırlandıklarını ve özel günlerde bir araya gelerek Batman'ın müzik kültürünü yaşatmayı amaçladıklarını belirtti. Tuncay, “Özel günlerde eski dostlar fasıl grubu olarak bir arada oluyoruz. Batman’a mal olan değerli sanatçılarıyla Batman’ın eski müzik kültürünü yaşatmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki hafta Kültür Turizm haftası etkinlikleri başlayacak bizde 30 kişiden oluşan eski ve yeni ekiple Türk müziğine damga vurmuş eski Türk halk müziği korusuyla 20 Nisan günü Batman Kültür Turizm konferans salonunda koro şeklinde konser düzenliyeceğinz halka açık şekilde” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.