SORUN VARSA ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ

SORUN VARSA ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ

Siyaset Yayın: 12 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 12.09.2023 17:03:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Gazete imtiyaz sahipleri ve gazete yazarlarıyla bir araya gelip sorularını yanıtladı.

ONKOLOJİ SERVİSİ, BAKANLIK DÜZEYİNDE YAPTIĞIMIZ GÖRÜŞMELERİN MEYVESİDİR

TPAO Kristal Park Tesislerinde düzenlenen toplantıda gazetecilerle bir araya gelen Nasıroğlu, 14 Mayıs Yerel Seçimleriyle birlikte göreve geldikten sonra kentte yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Gazeteci Ercan Atay’ın sorusu üzerine bakanlık düzeyindeki temaslarını değerlendiren Nasıroğlu “Ben siyasetten önce de bakanlık düzeyinde görüşmeler yapardım. Bakanların yanına giderken kadro filan değil de bir daha gidebilme açısından görüşmelerimi farklı yapmaya çalışıyorum. Önce bakıyorum sohbet muhabbet iyi ise cebimdeki talepleri iletiyorum. Bu hafta temelini attığımız Onkoloji Servisi, bu görüşmelerin meyvelerinden biridir. Bir şeyi talep edebilmek önemlidir. Projeyle ve çözüm önerileriyle gittiğiniz zaman o görüşmelerin çıktısını mutlaka alabiliyorsunuz” dedi.

“SORUN VARSA ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ”

Nasıroğlu, açıklamasında “Mühendisler Odasını ziyaret ettim. Evet, bu kentin sorunları var, çözümü de var biz üreteceğiz. İmar problemi diyorsunuz. Bunu çizen kimler, denetleyen kimler? Yine bizleriz. Biz sorunları masaya yatıracağız, halının altına süpürmeyeceğiz. Kimin fikri varsa, masaya atacağız. Size bir örnek vereyim. Burası tarım memleketi. Batman Sol Sahil Sulaması, yaklaşık 160.000 dönümü sulayacak bir proje. , Batman Barajı bitmiş, ana kanal bitmiş, şebekeler döşenmiş, pompa istasyonları kurulmuş fakat araziye gidip şu pompanın düğmesine basacak kimse yok. Evet kanal patlayabilir, boruda sıkıntı çıkabilir ama çalıştırmadan göremeyi ki. 10 yıldır bekliyordu. Birinin o düğmeye basması lazımdı. Geçen hafta pompayı çalıştırdık, kanala su verdik” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.