Platformda görev değişimi

Platformda görev değişimi

Gündem Yayın: 12 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 12.09.2023 17:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Takip EtGoogle News

Batman’da 30’u aşkın sivil toplum kuruluşunu bünyesinde barındıran Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu, Memur-Sen Batman İl Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantı ile Platform Sözcüsü Şehmuz Önlü, görevi Abdurrahim Demirtaş’a devretti.

Toplantıya katılan sivil toplum kuruluşu temsilcileri gündem maddeleri ile ilgili görüşlerini belirttikten sonra ortak açıklama yapıldı. Ortak açıklamada “Kültürel faaliyetler ve etkinlikler halkın tüm kesiminin düşünülerek düzenlenmesi gerekmektedir. Bu tür konserler ilk defa yapılmıyor. Batman’ın iç dinamikleri, böyle bir organizasyonu talep edecek bir dinamik değildir. Yetkililerden talebimiz bu ve buna benzer yapılacak etkinliklerin, bu şehrin iç dinamikleriyle istişare edildikten sonra yapılması hem katılım açısından hem de uygunluk açısından daha doğru olacaktır” denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.