BARO, HÜDA PAR’a yapılan saldırıyı kınadı

BARO, HÜDA PAR’a yapılan saldırıyı kınadı

Gündem Yayın: 24 Temmuz 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 24.07.2023 14:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Takip EtGoogle News

HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı’na gerçekleştirilen ve İl Başkanı Salih Demir’in yaralandığı, İl Sekreteri Sacit Pişgin’in ise şehit olduğu menfur saldırıyı şiddetle kınayan Batman Barosu, saldırılara zemin hazırlayacak kutuplaştırıcı dilden uzak durulması çağrısında bulundu.

Baro’dan yapılan açıklamada “Siyasi partilere yönelik saldırılar demokratik siyasal hayata yönelik saldırılar olup toplumun fay hatlarının gerilmesi sonucuna yol açması nedeniyle toplumsal barışı da bozma riski barındırmaktadır. Bu nedenle saldırıya ilişkin seri, etkili ve tarafsız bir soruşturmayla saldırının tüm yönleriyle aydınlatılması büyük bir önem arz etmektedir. Batman Barosu olarak menfur saldırıyı şiddetle kınıyor; hayatını kaybeden Sacit Pişgin’e Allah’tan rahmet, Salih Demir’e acil şifa, HÜDA PAR camiasına ise başsağlığı diliyoruz.” 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.