Milletvekili Nasıroğlu mahalle ve ev ziyaretlerinde

Milletvekili Nasıroğlu mahalle ve ev ziyaretlerinde

Siyaset Yayın: 11 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 11.09.2023 12:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve il Başkanı Akif Gür, Batman Çay mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, AK Parti  İl Başkanı Akif Gür ve Merkez ilçe Başkanı Sabahattin Tural ile birlikte Çay Mahallesi'ni ziyaret ederek mahalle sakinlerinin talep ve sorunlarını dinledi. Muhtar Niyazi Alpe'den sorunlara ilişkin bilgi alan Nasıroğlu, gerekli çalışmaların yapılması için girişimlerde bulunacağını söyledi. Nasıroğlu, ilgi ve alakadan dolayı mahalle sakinlerine teşekkür ederken, mahalle muhtarı Niyazi Alpe ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek mahallenin sorunlarının çözümü için gayret gösteren Milletvekili Nasıroğlu'na teşekkür etti.

Yoğun çalışma programının ardından Aydınlıkevler ve  İluh Mahallesi'nde hemşerilerinin evlerine konuk olmaya, ev ziyaretlerinde bulunmaya da devam eden Nasıroğlu, tüm vatandaşların yanlarında olmaya gayret gösterdiklerini dile getirdi. Nasıroğlu, "Bir yandan ilimizi daha yaşanılabilir bir yer haline getirmek için aşk ve gayret ile çalışırken, bir yandan da hemşerilerimizin hanelerine konuk olarak, onlarla bir araya geliyoruz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.