BAŞKAN ÇETİN’E BÜYÜK TEVECCÜH

BAŞKAN ÇETİN’E BÜYÜK TEVECCÜH

Yayın: 03 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 03.12.2023 15:36:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

Göreve geldiği günden itibaren bir an durmayan MHP Batman İl Başkanı Muhammet Arif Çetin’e gösterilen teveccüh, gün geçtikçe daha da artıyor.

Kısa bir süre içerisinde taraflı tarafsız geniş bir kesimin destek ve sempatisini kazanan Başkan Çetin’in programı, çok yoğun geçiyor.

Geçmiş yönetimlerle de sıcak ilişkiler kurarak çıtayı bir hayli yüksek tutan Başkan Çetin: ‘’En nihayetinde biz de halka hizmeti ideal edinmiş bir partiyiz ve en büyük önceliğimiz, doğal olarak da halka hizmettir. Bu yüzden, kapımızı açık gören geliyor. Gelmeye de devam edecek. Gelmeliler de… Kimin ne yaptığını çok iyi sezen ve gören insanımız da nereye gelip, nerede duracağını herkesten çok daha iyi biliyor. Bize geliyor ve tahminlerinden daha sıcak bir ilgiyle karşılaştıkça da daha da gelmek, hep gelmek istiyorlar. Çünkü konuşmaktan ziyade icraat yapmak için döktüğümüz her damla tere de bizzat şahit oluyorlar. Gecemizi gündüzümüze katarak, olabildiğince spesifik çözümler üreterek mücadele veriyoruz. Zira ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. ‘’ diyerek, gösterilen teveccühe karşı yapacak daha çok işlerinin olduğu mesajını verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.