Hakem ve Temsilcilerden Özperk’e Ziyaret

Hakem ve Temsilcilerden Özperk’e Ziyaret

Gündem Yayın: 14 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 14.02.2024 13:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Takip EtGoogle News

Batman’da görev yapan futbol hakemleri, temsilciler ve onlara bağlı birimlerde görev yapan heyet, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’i makamında ziyaret ettiler.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’i ziyaret eden heyette,  İl Hakem Kurulu Başkanı Hamdullah Gökmen, İl Hakem Kurulu Üyesi Mehmet Ekren, Dernek Başkanı Mehmet Terece, C Klasman Yardımcı Hakem Şehmus Öğe, Bölgesel Hakemlerimizden Ahmet Burak Çetin, Sercan Terece, Hamdiye Çelik, Fatma Soysal ve İlimizi en iyi bir şekilde temsil eden TFF Üst Klasman Temsilcisi Fatih Aksoy hazır bulundu. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, hakemlerin yaşadığı sıkıntıları, ihtiyaçları ve bazı talepleri hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.