Ramanlı, projelerini ve meclis üyelerini açıkladı

Ramanlı, projelerini ve meclis üyelerini açıkladı

Siyaset Yayın: 26 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 26.02.2024 14:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

‘Ricacı makamından çıkıp icracı makamda olmak istiyoruz’

HÜDA PAR Batman Belediye Başkan Adayı ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, proje lansman programında Batman için yapmayı düşündüğü projelerini açıkladı.

HÜDA PAR Batman Belediye Başkan Adayı ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Batman için belirlenen projelerinin yanı sıra İl Genel Meclis Üyeliği ve Belediye Meclis Üyeliği adaylarını açıkladı. Bir düğün ve konferans salonunda yapılan programa İl Başkanı Davut Şahin, İl teşkilat üyeleri, STK temsilcileri ve partililer katıldı.

‘PROJELERİMİZİ TEKER TEKER HAYATA GEÇİRECEĞİZ’

TPAO Batman Petrolspor atkısıyla platforma çıkıp konuşan Ramanlı, icracı ve hizmet sunan makamda olduklarında Batman'a daha iyi hizmet getireceklerini belirterek, " Artık şehrimizi ve kentimizi, kendimiz yönetelim diyoruz. Ricacı makamdan çıkıp icracı makamda olmak istiyoruz. Milletimiz teveccüh ederse ve bu seçimi ipi önde göğüsleyerek kazanırsak projelerimizi teker teker hayata geçireceğiz. Bütün aday ve siyasi partiler vaatte bulunurlar ve vaatsiz seçim olmaz. Ama bizim bir iddiamız var; biz diyoruz ki HÜDA PAR dediğini yapar." ifadelerini kullandı.

"HİÇBİR ZAMAN TUTAMAYACAĞIMIZ SÖZLER VERMEDİK"

Göreve geldiklerinde kente değer ve katkı sağlayacakları projeleri hayata geçireceklerini dile getiren Ramanlı, "Hiçbir zaman tutamayacağımız sözler vermedik. Ama verdiğimiz sözleri de elhamdülillah bugüne kadar tuttuk. Milletimizin bizden yana elhamdülillah bir şüphesi yok." dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.