Vali Canalp, gençlerle bir araya geldi

Vali Canalp, gençlerle bir araya geldi

Gündem Yayın: 12 Temmuz 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 12.07.2023 13:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından hazırlanan 'Gençlerle Buluşma' programına katıldı.

Batman Üniversitesi merkez kampüs yerleşkesinde Dicle Kalkınma Ajansı’nın SOGEP Destek Programı kapsamındaki ‘TÜGVA Batman İcathane Laboratuvarı’nı gezerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Canalp, Türkiye'nin en büyük icathanesi konumundaki binada gençlerle sohbet etti. ‘TÜGVA Batman İcathane Laboratuvarı’ndaki gençlerle buluşma programına; TÜGVA Batman İl Temsilcisi Mehmet Onutçu ve Batmanlı gençler katıldı.

‘PROJELERİMİZİN ÜÇTE BİRİ GENÇLERE YÖNELİKTİR’

Sohbet havasında gerçekleşen buluşmada; Batman Belediyesi tarafından kent genelinde gençlere yönelik yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmede bulunan Vali ve Belediye Başkan Vekili Canalp, spordan sanata, kültürel etkinliklerden kütüphanelere gençler için yapılan çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulundu.  Gençlere yönelik çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini hatırlatarak projelerin devam edeceği müjdesini veren Vali Canalp, Batman Belediyesi'nin gerçekleştirdiği projelerin merkezinde gençlerin olduğunu ifade ederek: “Projelerimizin üçte biri gençlere yöneliktir” dedi. Vali Canalp, dijital pazarlama, yazılım ve elektronik, yapay zekâ ve robotik kodlama eğitimlerimizin yapılmasından dolayı TÜGVA Batman İl Temsilcisi ve yönetimine teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.