‘Güzel bir başlangıç’

‘Güzel bir başlangıç’

Gündem Yayın: 27 Aralık 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 27.12.2023 14:08:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Türkiye’den ve Irak’tan iş insanlarının katıldığı "Türkiye-Irak İş Forumu" Batman’da düzenlenmesinin güzel bir başlangıç olduğunu vurguladı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Batman’da yapılan iş formunun istişareler, tanışmalar, ikili ticari görüşmeler ve iş gezileri açısından iyi bir başlangıç ve girişim olduğunu vurgulayarak gelecekte ticari anlamda güzel iş birliklerinin olacağını inandığını söyledi. Başkan Çiftçi, “Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı olarak iş formuna katılım sağlayan ilimizin esnaf ve tüccarlarını çok heyecanlı ve gayretli gördüm. Yapılan girişimlerin, istişarelerin, tanışmaların, ikili ticari görüşmelerin yanı sıra üretim veya ihracat yapmak için yapılan girişimler bizleri de fazlasıyla mutlu etti ve bu tür programların daha fazla yapılması gerektiğini görmüş olduk. Bu konuda paydaşlarla irtibat halinde olarak bu çalışmaların devam etmesi, sonuca ulaşarak iş birliklerin oluşması için elimizden geleni yapacağız. BESO olarak BATSO ile iş birliği içerisinde devlet kurumlarını da harekete geçirerek Irak ile ticaret hacmimizi daha fazla geliştirerek ileriye taşımamız gerekmektedir” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.