Hasankeyf İlçesi’nde Cami Temizliği Tamamlandı

Hasankeyf İlçesi’nde Cami Temizliği Tamamlandı

Gündem Yayın: 02 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 02.02.2024 13:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Belediyesi, kent merkezinde gerçekleştirdiği ibadethane temizlik çalışmalarını ilçe merkezlerine de yaydı. Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in talimatıyla ilk olarak Beşiri İlçesi’nde başlanan projeye Hasankeyf ilçesinde devam edildi.

Vatandaşların ibadetlerini temiz ve hijyenik bir ortamda yapabilmelerine olanak sağlayan Batman Belediyesi, ibadethane temizlik aracıyla ilçelerde bulunan tüm cami, mescit ve Kur’an-ı Kerim kurslarının da halılarını gül kokulu deterjanla yıkayıp, dezenfekte ediyor.

ANTİK KENTİN CAMİ HALILARINA TEMİZ BİR DOKUNUŞ

İbadethane Dezenfekte ve Temizlik aracıyla halıları yıkanan camilerin mis gibi kokmasını sağlayan Batman Belediyesi, ilçe sakinlerinin takdirini kazandı. Geçen hafta Beşiri ilçesinde camileri temizleyen Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü, bu hafta da tarihi antik kent Hasankeyf ilçe merkezinde bulunan; İmam Abdullah Camii, Selahattin Eyyubi Camii, Halid Bin Velid Camii ve Kızlar Camii olmak üzere 4 caminin halılarını temizleyip dezenfekte etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.