Zabıtadan fırın denetimleri

Zabıtadan fırın denetimleri

Gündem Yayın: 04 Haziran 2023 - Pazar - Güncelleme: 04.06.2023 16:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirdikleri denetimlerle unlu mamul üretimi yapan fırın ve pastanelere taviz vermiyor.

Hijyen, genel temizlik, ilaçlama ve fiyat tarifesine uyulup uyulmadığını kontrol eden Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Batman genelindeki fırın ve pastaneleri denetleyerek; fiyat kontrolü ile pişmiş durumda bulunan ekmekleri tek tek tartarak gramaj kontrolü yapıyor. Son 2 aylık süre zarfında 8 kişilik ekiple 64 iş yerini denetleyen Belediye Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, yapılan denetimlerde halk sağlığını hiçe sayan, gramaj ve fiyat kurallarına riayet etmeyen iş yerlerine cezai işlem uyguladı.

Belediye Zabıta Müdürlüğü, vatandaşların herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaları halinde Alo 153 Beyaz Masa hattını arayarak kayıt oluşturabileceklerini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.