“BUNLAR ESKİ TÜRKİYE MANZARASI”

“BUNLAR ESKİ TÜRKİYE MANZARASI”

Siyaset Yayın: 18 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 18.09.2023 14:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Takip EtGoogle News

Yoğun şikayetler sonrası doğalgaz kuyruğunda bekleyen vatandaşların sorununu yerinde incelemek üzere Aksa Siirt-Batman Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Müdürlüğü'ne giden Batman Milletvekili Ramanlı, bu kuyruğun eski Türkiye manzarası olduğunu belirterek, Batmanlıların bu muameleyi hak etmediğini söyledi.

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Merkez ilçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ile birlikte, doğalgaz kuyruğunda bekleyen vatandaşların sorununu yerinde incelemek için sabah erken saatlerde Aksa Siirt-Batman Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Müdürlüğü'ne gitti. Mesainin ilk dakikalarında kapı önünde sıra bekleyen vatandaşları dinleyen Ramanlı, bu kuyruğun eski Türkiye manzarası olduğunu, işlem için sıra bekleyenlerin bu halden kurtarılması gerektiğini kaydetti. Bu halin 90’lı yıllardaki SSK kuyruğunu hatırlattığını belirten Ramanlı, Batmanlıların bu muameleyi hak etmediğinive Batman’a yakışmadığını söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.