Nasıroğlu, G20 toplantısında

Nasıroğlu, G20 toplantısında

Gündem Yayın: 19 Temmuz 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 19.07.2023 14:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, G20 toplantılarına katılmak üzere Hindistan'a gitti. Nasıroğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile beraber üye ülkelerin Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanlarının katıldığı G20 Toplantısı için Hindistan'da gitti. Milletvekili Nasıroğlu, Türkiye ekonomisini üst seviyelere çıkarmak için dış temaslara önem veren Bakan Şimşek ile birlikte Hindistan'a giderek yoğun görüşme trafiği gerçekleştirdi.

NASIROĞLU, ERDOĞAN İLE BİRLİKTE KATARDAYDI

Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan'ın Körfez ülkelerini kapsayan ziyaretine eşlik ediyor. Milletvekili Nasıroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Körfez ülkelerine gerçekleştirdiği  ziyaretler çerçevesinde Katar'daydı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan  beraberindeki heyet ve  Milletvekili Nasıroğlu  Katar Emiri Al Sani onuruna verilen resmi yemeğe katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.