Külliyede Ramazan coşkusu devam ediyor

Külliyede Ramazan coşkusu devam ediyor

Gündem Yayın: 18 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 18.03.2024 14:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Valiliği, Belediye ve Necat Nasıroğlu Eğitim ve Kültür Vakfı ortaklığında ramazan ayı boyunca Necat Nasıroğlu Külliyesi'nde iftar yemeği veriliyor.

Necat Nasıroğlu Külliye'sinde iftar sonrası çeşitli programlar da düzenleniyor. Konferanslar, paneller, ilahi konserleri ve söyleşiyle Ramazan'ın manevi coşkusu ve ruhu yaşatılıyor. Ramazan ayının, anlam ve öneminin hissedilebilmesi amacıyla düzenlenen etkinliklerde   çocuklar için de ikramlar bulunuyor. Çocukların vazgeçilmez lezzeti pamuk şeker, mısır, mesir macunu ve çikolatalı gofretin ikram edildiği etkinlikler de çocuklar doyasıya eğleniyor. Özellikle çocuklar için düzenlenen Hacivat-Karagöz gölge oyunları, kukla tiyatroları ve eğlenceli yarışmalar unutulmaz bir Ramazan deneyimi sunuyor. Batmanlılar arasında birlik ve beraberlik duygusunu pekiştiren Ramazan etkinlikleri vatandaşlar tarafından da büyük ilgi ve takdir topluyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.