400 Yıldız Basketbolcuyu ağırlıyoruz

400 Yıldız Basketbolcuyu ağırlıyoruz

Gündem Yayın: 13 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 13.02.2024 14:13:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 2023-2024 Okul Spor Faaliyet Programında yer alan Basketbol Yıldızlar Grup Müsabakaları 19 Mayıs ve Çok Amaçlı Spor Salonlarında başladı.

Grup şampiyonasına 12 ilden 12 erkek ve 12 kız takımı toplamda 400 sporcuyla katılım sağlıyor. Yıldız Erkekler Basketbol Grup müsabakalarına Batman’ın yanı sıra Diyarbakır, Van, Siirt, Adıyaman, Bitlis, Hakkâri, Kilis, Mardin, Şanlıurfa, Muş ve Şırnak illerinin kız ve erkek takımları katılım sağlıyor. Türkiye genelinde 9 ayrı grupta oynanan müsabakalarda dereye giren takımlar, yarı finallere yükselecek. Açılış seremonisinde konuşan Okul Sporları Şube Müdürü Ömer Polat, bütün takımlara başarılar diledi. Polat yaptığı konuşmasında; “12 ilimizden 24 takımı ve yaklaşık 400 kişiyi ilimizde 12-15 Şubat 2024 tarihleri arasında misafir edeceğiz. Petrol kentimizi ilk kez görecek olan kafilelerimizin ilimizi çok beğeneceğine olan inancım tamdır. Spor birleştirici ve kaynaştırıcıdır. Buradan başarıyla dönecek bütün takımlarımıza yarı finallerde de başarılar diliyorum. Kazasız belasız bir grup müsabakası olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.