‘EĞİTİMLİ BİREYLER, GELECEĞİMİZİN SİGORTASIDIR'

‘EĞİTİMLİ BİREYLER, GELECEĞİMİZİN SİGORTASIDIR'

Gündem Yayın: 10 Eylül 2023 - Pazar - Güncelleme: 10.09.2023 16:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Takip EtGoogle News

MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, 2023-2024 Eğitim Öğretim sezonu ile ilgili bir başarı ve temenni açıklamasında bulundu.

‘Eğitimli bireyler, ülkemizin sigortası ve güvencesidir’ diyen Başkan Çetin, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında fedakâr ve cefakâr öğretmenlere büyük görevler düştüğünü söyledi.

“ÖĞRENCİLER KADAR HEYECANLIYIZ”

Kendilerinin de okula başlayan öğrencinler kadar heyecanlı olduklarını belirten MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin; “Geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimizin 2023-2024 eğitim-öğretim yılını verimli bir şekilde geçireceklerine inanıyorum. Sevgili Öğrenciler, sizler, ülkemizin ümitleri, istikbali ve yarınlarısınız. Bunun için bizler bütün hayallerimizi sizlerin üzerinden kuruyoruz. İnanıyoruz ki, yarınların Türkiye’si sizlerle aydınlık, sizlerle mutlu; sizlerle daha gelişmiş ve kalkınmış olacaktır. En büyük düşmanınızın tembellik ve cehalet, en büyük dostunuzun güzel ahlak, en güçlü silahınızın da bilgi olduğunu asla unutmayın.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.