ALİ ERZİNCANLI GECESİNE İLGİ BÜYÜKTÜ

Batman Burada Organizasyonu tarafından düzenlenen Dursun Ali Erzincanlı gecesi, Necat Nasıroğlu Vakfının katkıları ile Hatice Nasıroğlu Konferans Salonu'nda ilahi, şiir etkinliği coşku ile gerçekleşti.

Yaşam Yayın: 29 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 29.01.2024 13:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

 

 

Ünlü şair Dursun Ali Erzincanlı, katılımcılara unutulmaz anlar yaşatarak salonu adeta şiirin büyülü dünyasına taşıdı. Necat Nasıroğlu Külliyesi'nin Hatice Nasıroğlu Konferans Salonu, Erzincanlı'nın şiirleriyle dolup taşarken, atmosfer adeta bir şairin eserlerine doydu.

 

Dursun Ali Erzincanlı'nın dizeleri,  sözleri ve sahne performansı, katılımcılarda derin izler bıraktı. Salonu dolduran kalabalık,  gerçekleşen bu unutulmaz etkinliğin ardından memnuniyetlerini dile getirdi.

 

Batman Burada  Organizasyon tarafından düzenlenen etkinliğin, kültür ve sanatın Batman'da daha da yaygınlaşmasına katkı sağladığı belirtilirken, Dursun Ali Erzincanlı'nın şiirleriyle Batman'ı buluşturması takdirle karşılandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.