Hastane inşaatında inceleme

Hastane inşaatında inceleme

Gündem Yayın: 03 Nisan 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 03.04.2023 16:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Valisi Ekrem Canalp, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve AK Parti İl Başkanı Akif Gür ile birlikte 24 Şubat 2023 tarihinde yer teslimi yapılan ve inşaatına başlanılan 500 yataklı Batman Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunarak, çalışmalara ilişkin yetkililerden bilgi aldı.

99 Dönümü kapalı alan olmak üzere toplam 112 dönüm alan üzerine kurulacak olan yeni hastane; 182 poliklinik, 124 yoğun bakım yatağı ve 19 ameliyathaneyle yatay mimariye uygun olarak inşa edilecek, ihtiyaç duyulması halinde kapasitesi de artırılacak.

‘EN BÜYÜK YATIRIM’

İnşaat çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Vali Canalp, 500 yataklı devlet hastanesinin 2023 yılında Batman'da yapılacak kamu yatırımları içerisindeki en büyük yatırım olduğunu ifade ederek, ''Hastane; sağlık hizmetleri noktasında Batman'ın yanı sıra çevre il ve ilçelerden de gelen vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerini karşılamaya yetecek çapta ve büyüklükte bir kamu yatırımıdır. Birinci derece sağlık yatırımları ile ilgili de yoğun bir yatırım atağına geçmiş bulunmaktayız. Dolayısıyla hem üçüncü derece, hem de birinci dereceden sağlık yatırımlarını iyi ve kaliteli düzeyde yapmak suretiyle Batmanlılarımızın ve sağlık hizmeti talep eden bütün bölge insanımızın beklentilerine uygun bir kamu hizmetini inşallah beraberce ortaya koymuş olacağız" diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.